Om Akacia Laserkliniken

 

 Akacia Laserklinik i Helsingborg startades 2011.

Vi som jobbar på kliniken är  professionella terapeuter som arbetar med Hälsa & Skönhet & Kroppen.

Vi arbetar uteslutande med resultatinriktade behandlingar.

Vi är certifierade laserterapeuter hos Medicinsk Kursforum i Stockholm, diplomerad LPG terapeut, certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut. Utbildad på Hälsoteket i Malmö, en av de första utbildningsenheterna som godkändes av Branschrådet Svensk Massage.

Medlemskap: SLMS – svenska laser medicinska sälskapet som  grundades 1989, är nordens äldsta lasermedicinska organisation. Registrerad behandlare i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Jannica.K /Spirit Brows

Jannica har jobbat inom skönhet och hälso industrin i över ett årtionde. Hon har jobbat och studerat på många olika ställen över världen som England, Italy, Frankrike, Asien och USA. Efter hon hittade inspiration från att jobba med designers som Paul smith, Diane Von Furstenberg och Calvin Klein, började hon sen sin resa in i den holistiska världen där hon insåg ur viktigt det var att ta hand om sin hälsa och välmående både på utsidan och insidan.

Jannica blev först en yoga instruktör och fortsatte att utbilda sig som en holistik therapeut där hon utövade Chi Nei Tsang, Reiki och colon hydrotheraphy. Under tiden som hon utbildade andra hur att ta hand om både kropp och sinne, så uppskattade hon också styrkan av ett bättre självförtroende och att man ska vara stolt över sitt utseende.

Hon gjorde då ännu en utbildning som hon kunde lägga till med sina andra kundskaper, och blev USA certifikerad i Microblading, där hon använder sig av den senaste 3D hårstrå tekniken för den mest naturliga “looken”. Jannica gör även skalp micropigmentation för att hjälpa kvinnor och män som har mindre hårväxt och som vill ha ett annat billigare och bättre alternativ för hårtransplantation.

Jannica fortsätter att utbilda sig och dela med sig av alla hennes kunskaper, när hon nu fortsätter hennes resa tillbaka till Europa för att erbjuda hennes hulistiska och skönhets behandlingar.

                               

Välkommen !