VSoft Lift

 

V Soft Lift – Ansiktslyft med trådar

V Soft Lift är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi.
Utförs av Leg Läkare.
Behandlingen är mycket prisvärd jämfört med andra metoder och risken för komplikationer är minimal.
Med den här metoden slipper du fula ärr och långa återhämtningstider men får ett utmärkt och naturligt resultat.

V Soft Lift görs med tunna trådar gjorda av polydioxanon, ett material som absorberas av huden och är känt för att vara vävnadsvänligt. En extra fördel med materialet är att det stimulerar hudens naturliga produktion av kollagen, så hudens elasticitet ökar. Vi kan behandla delar av ansiktet, hela ansiktet och/eller halsen.
 
Metoden tar 30-60 minuter och går ut på att mycket tunna trådar förs in under huden med hjälp av en tunn nål. Behandlingen utförs med samma bedövning som inför en behandling med fillers eller botox. Trådarna har små hullingar och därmed åstadkommer man ett mekaniskt lyft. Det innebär att du ser en förbättring direkt, men det slutgiltiga resultatet syns ca 2 månader efter behandlingen. 

Direkt efter behandlingen

Direkt efter behandlingen kan du eventuellt känna av en liten svullnad och ibland få några mindre blåmärken, men du behöver som regel inte stanna hemma från jobbet. Du bör dock undvika träning och bastubad under ett par dagar efter behandlingen.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet efter en V Soft Lift-behandling håller normalt i sig i ca 24 månader, men ålder och livsstil kan påverka hållbarheten.