top of page

LPG Ansikte, Liftmassage® för kvinnor och män

LPGkvinna.jpg

LPG är en mekanisk djupverkande bindvävsmassage med en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet. Tekniken består av ett munstycke med motoriserande rullar och vacuumsug som lyfter in huden mellan rullarna och sedan masserar den i olika rörelser.

 

LPG är dokumenterat effektiv massage av bindväven som därmed ökar blodcirkulationen och fungerar lymfdränerande. LPG har ett FDA-godkännande (FDA är den amerikanska motsvarigheten till vårt Läkemedelsverk.)

LPG Liftmassage® – Naturligt ansiktslyft    Behandlingen passar både kvinnor och män

Liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster.     

LPGman.jpg
LPG liftmassage® är underbart skön och tar ca 30 min. Omedelbart resultat!

Hur går liftmassage® till?

Liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen för-bättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?

Själva behandlingen tar ca 35 minuter och är skönt av-kopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

Liftmassage® passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker!

Liftmassage passar alla hudtyper – även den mest känsliga. Liftmassage är även ett alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft.

LPG Liftmassage® innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt! Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen – om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång hudens egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.

Överlägsna resultat:

  • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion.

  • Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen

  • Slätar ut och stramar upp dekolletage

  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy

  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet

  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster.

http://www.youtube.com/watch?v=Akw7hb7YaP0

 

Vi har även försäljning av LPG produkter till ansikte och kroppen för hemmabruk, vilket ger en bättre effekt av behandlingen.

bottom of page